O nama

ARISTOCAT

ARISTOCAT HOTEL nastao je iz ljubavi prema mačkama. Nama su mace više od kućnih ljubimaca .. mi smo tu radi njih i jednostavno im služimo.
Većinom odmaraju točno tamo gdje mi inače sjedimo ili se vole, svom svojom dužinom, izvaliti preko novog laptopa koji je kolegica upravo dobila.
Znatiželjne su i zabavne, a mi se trudimo da njihov boravak u našem hotelu bude savršen.

Ako putujete, renovirate, idete na godišnji, more, skijanje, vjenčanje ili dugo planirano druženje mi smo tu za vas. ARISTOCAT HOTEL ima strogapravila ponašanja, izvrsne higijenske uvjete i zdrave ljubimce u prostranim apartmanima. Neke mace su bezbrižne, neke društvene, a neke sramežljive ili uplašena pa im treba vremena da se naviknu na novi prostor. Naš tim iz tog razloga ima individualni pristup svakoj mački što njihov boravak u hotelu čini ugodnim.

Svaka mačka koja dolazi u hotel obavezno mora imati potvrdu veterinara da može boraviti u istoj prostoriji s drugim mačkama, da je zdrava i da nema vanjski ili unutarnjih nametnika.

U ARISTOCAT hotelu higijena nam je prioritet. Mačke obožavaju čiste i  uredne apartmane, čisti wc, čiste posudice za hranu i vodu te svježu mačju travu. Naš hotel je uvijek dezinficiran, čist i uredan, a mačji kreveti se nakon svakog boravka peru i prokuhavaju.

Vaše mace su u dobrim rukama, a vi uživajte i vidimo se uskoro!

Naša snaga

NAŠ TIM

Ema Hačić

Pozdrav svima, moje ime je Ema.
Mogu reći za sebe da sam mačkoljubac još od malih nogu, za svoga života ( čitaj: 25 godina ) spasila sam sigurno 50 mačića s cesta i pronašla im topli dom. Danas sam ponosna vlasnica dva prekrasna mačora i jedne posebne sive ljepotice, u šali znam reći da su oni moji gospodari a ne obratno. Budite sigurni da će Vaše mace biti u sigurnim rukama 😊

Jelena Lasić

Ljubav prema životinjama je počela još od malih nogu. Kao mala imala sam mnogo kućnih ljubimaca ali najdraže su mi uvijek bile mace. Danas sam vlasnica dvije predivne mačaka i rado gledam kako moja djeca s njima odrastaju.
Kao svaki vlasnik kućnih ljubimaca, odlazak na putovanja predstavljao nam je problem pa sam odlučila svoj brigu I ljubav prema macama pretvoriti u posao.
U ARISTOCAT HOTELU želimo vlasnicima ovih predivnih bića ponuditi mjesto gdje se mogu sigurno igrati, papati i spavati za vrijeme poslovnih, društvenih ili obiteljskih obveza njihovih vlasnika.

Martina Mijatović

Odrastanjem na selu prirodno sam razvila ljubav prema svim životinjama, no nažalost nisam imala svoje pa nisam u potpunosti mogla znati koliko nas one mijenjaj i obogaćuju.
Otkad znam za sebe željela sam imati psa, no jednog dana mi se pružila prilika za udomljivanje mačke koju sam prihvatila objeručke, ne znajući u potpunosti što me čeka.
U cijelosti sam se očarala svojom, pa i svim drugim mačkama, njihovom elegancijom, nježnosti, ali i zaigranosti koju nam pružaju, i tako lagano, ali sigurno postala sam ” cat lover ”.
Jedna sam od onih osoba koja ne voli reći kako posjeduje mačku ili je njen vlasnik jer smatram kako je to nemoguće. Mi smo prijatelji koji brinemo jedni za drugo na svoj jedinstven i jednako vrijedan način.